Pages

My Love

My Love

Wednesday, 12 October 2011

Rindu

Awak,
Saya rindu awak..
Awak rindu tak dekat saya?
Awak,,,betol saya rindu awak..
Awak jawab la..


Awak,
Saya merayu-rayu dekat awak..
Terimalah saya balik..
Saya akan ubah sikap saya..
Kita sama-sama layari bahtera rumah tangga eh?


Awak,
Awak cakap saya cantik..
Awak cakap saya comel macam anak patung..
Tapi kenapa awak senyap je..


Awak.....
Awak jangan pergi..
Awak.... Saya sayang awak sangat...
Kita rasa nak mati bila awak tinggal kan kita...


Awak.......


Assalamualaikum Ladies...
Ladies kenal apa itu rindu?? Eh, mestilah kan? Bila kita rindu, makan pun xlalu, mandi pun busuk lagi, tidur pun termimpi-mimpi, semua benda kita buat mesti xjadi.. Bukak facebook pun xbest, bukak blog pun xbest, bukak you tube pun xbest.. Sebab rasa rindu sangat..

Atas tu, lakonan semula bila seorang gf rindu pada bf dia.. Siap rasa nak mati lagi sebab rindu.. Ladies yang disayangi,,,betol ke kita kenal erti rindu? Pada siapa kita rindu tu? Sayang, xrindu ke ladies pada Maha Pencipta? Sabar tau Dia melayan kerenah kita.. Tapi pernah tak hati ni rindu pada Dia sampai macam tu sekali?? Cuba pikir balik..

Oh ya ladies semua, pergi lah cari cinta Dia, rindu lah pada Dia, InsyaAllah, semuanya okay.. Dah berapa lama xbaca Quran pulak ni? Berhabuk je ditinggalkan.. Lepas solat, pergi baca Quran ya.. Tau kan, Quran itulah yang akan menerangi hidup kita? Jadi.....Muhasabah diri, tujuan kita hidup hanya untukNya.. Dah2, jangan lupa entry saya dalam La Tahzan..


P/s : Saya rindu masakan ummi la.. Tu la Jihan, lain kali belajar lah memasak ye.. (-_-")



3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kite plak suke lagu awak tu Aishah.. Best2.. Hahaha

    ReplyDelete