Pages

My Love

My Love

Sunday, 24 February 2013

Salam sayang dari JihanSams. ;)

Alhamdulillah. Engaged.

Assalamualaikum Ladies...

Lama sangat tak chit chat chot... Huhu.

Disebabkan itu, mari kita chit chat chot through pictures jela yew... hewhewhew... Annoying?? Hewhewhew.. Kitew tak kisah lew.. Hewhewhew.. Kahkahkahkah... Ok, now tu baru I...

Just Engaged. Tapi bukan I. My future sister-in-law yg pertama. Soon, InsyaAllah.

Again, engaged. Tp bukan I. Yeah, pity me. Tp dun worry. I happy gilos bile family I bertambah. Hewhewhew.
My future sister-in-law yang kedua.

Hamik kau Jihan!
Dua skali gus.
Nak cakap ape?
Alhamdulillah.

Kita tunggu sahaja akad nikah mereka ye.

Amiin.
InsyaAllah.

I ni bukan ape, nampak je tuff gitew,
satgi time akad nikah, I plak yang lebih2 nangis.
Hahaha.

Yelah ladies,
adik-beradik kan,
gaduh ke, merajuk ke, marah ke,
darah daging tu tetap sama.

I selalu merajuk dengan abg I yang sulong tu,
sebab dia is soooo garanggg!
Perghh,,,
Bile dah merajuk,
naik bilik,
air mata meleleh.
Jap gi turun bawah,
die ade beli donut,
I makan *rezeki jangan ditolak,
perut rasa sweet camtu,
terus ok balik. ;)

Dengan abg I yang kedua tu plak,
I manja sikit,
sebab jarak umur setahun je kan.
Yang peliknye,
dia xmarah I pun,
tp I yang terasa sorang2,
"sobsobsob....sampai hati, pergi tempat tu tak ajak..sobsobsob..kan kita dah janji..sobsobsob...".

Haaa...camtu lah ceritanya.

Dua2 pun I sayang,
Sayang sangat.

I nak mereka bahagia dengan pilihan hidup masing2.

To Abang & Angah,
I know that in future,
U'll carry more responsibility,
But,
Don't worry about us,
We are fine. Hahaha.
Ok jela...Tak nangis pun...! *habuk masuk mata pula. eh, apa ni?? tak mafia langsung..hahahaha

Semoga bertemu lagi.
Salam! ;)