Pages

My Love

My Love

Thursday, 26 February 2015

Harry Potter Studio Tour

Assalamualaikum sayang-sayang ladies sekalian.

Hi Uolls,
I pergi studio tour tahun 2014 dalam kumpulan,
dapatlah tiket murah sikit,
tak banyak beza pun murah satu - dua pound.


Masa nak beli tiket ni,
uolls kena pilih sesi nak pukul berapa,
lagi awal lagi bagus,
boleh berlama-lama di dalam.


Tapi,
bagi I,
kalau uolls minat berbaloi lah,
kalau tak minat korang akan rasa boring.


Sejujurnya ladies,
I kagum dengan semua props dan sets,
sangat lah mengagumkan.


Ok ladies,
I jamah dengan gambar je.


Picture atas ni,
masa Harry nak beli stick sakti, burung dan barang-barang keperluan sihir,
comel sangat,
iolls geram tengok kedai tipu-tipu ni.


Sebenarnya,
senduk dalam periuk tu,
bergerak ok,
giler la rasa macam berhantu pula,
menarik kan?


Jangan lupa mencuba air butter beer,
rasa macam A&W float,
tiada alcohol,
halal.

Nah,
I belanja gambar,
Hahaha,
Sila muntah,
Tata.


P/S: Sembang nanti. Love u ladies. xoxo

Monday, 16 February 2015

Addiction

Hey Ladies!

Now I am addicted to several songs.
And I am happy to share those drugs to you.
Haha. Yeah, I sounded like an evil lady.
But yes I am.
Part of me. ;)


First song, I'm on my way to you-Lea Michelle.
I always sing it like a pro in a toilet.


Second song, Fuck you-Lily Allen.
It gives a positive vibe to me.
Don't know why. Huhu.


Third song, all time favorite.
Cause I fall in love with both of these couples.
They met as a stranger, started as a very awkward friend and ended up as a best friend.
That guy is the one who thought his girl how to play guitar. ;)
And he composed songs to his girl.


P/s: How about ladies? What's your song addiction?

Baby Zahwa dan Baby Rania.

Hey Ladies,

I balik dari London, dah ada 2 anak buah.
Yes, I feel so old now.
Tapi still cute la. Hihihi.

Ok, tanpa buang masa, mari I kenalkan Nur Zahwa.
Lahir 1 January.
Dia macam ahli sukan sikit sebab suka main bola walaupun masih tidak pandai berjalan.
Asal I datang je, ajak main bola.


Sebelah Zahwa itu, Momo dia.
Momo dia sahaja yang dia kiss.
Mummy dia (Jihan cute ni), dia tak mahu kiss, susah nak kiss orang.

Now, mari berkenalan dengan Nur Rania.
Lahir 25 January.
Ya, mereka lahir pada bulan yang sama.
Tapi Rania tetap kena panggil Nur Zahwa, Kak Wawa. ;)

Rania ini susah nak pergi kat orang lain.
Bila dia dah kenal baru dia nak.


I geram sangat dengan si kenit dua orang ni.
Selalu I gigit pipi mereka. Hihihi.
Kulit pun lembut je.
Bau baby sentiasa.

Allah jadikan baby ni semua comel supaya disayangi dan dilindungi.
Mummy doakan Zahwa dan Rania jadi anak yang solehah ye sayang.
Mummy loves you both so much.

Assalamualaikum Ladies...


Bertemu kita setelah beberapa tahun menyepi di alam maya ini.
Bukan apa, Cik Puan Jihan sibuk memanjang berperang dengan ACCA, tapi masih kecundang dengan P6 (UK Taxation).
Wahhh,,,fobia sungguh dan rasa kecewa dengan diri sendiri.

Sekarang, Jihan baru sahaja daftarkan diri ke Taylors College Sri Hartamas untuk P6 (Malaysian Taxation) pula.
Doakan lah semuanya berjalan lancar.
Dan pass untuk semester ini.
InsyaAllah Affiliate di tangan.


For so many times I feel like I want to give up.
It is so hard.
I cried even in my prayers.

But Ladies, we are being tested.
And quitting is not in Ladies' Dictionary.

InsyaAllah, everything gonna be alright.