Pages

My Love

My Love

Thursday, 26 February 2015

Harry Potter Studio Tour

Assalamualaikum sayang-sayang ladies sekalian.

Hi Uolls,
I pergi studio tour tahun 2014 dalam kumpulan,
dapatlah tiket murah sikit,
tak banyak beza pun murah satu - dua pound.


Masa nak beli tiket ni,
uolls kena pilih sesi nak pukul berapa,
lagi awal lagi bagus,
boleh berlama-lama di dalam.


Tapi,
bagi I,
kalau uolls minat berbaloi lah,
kalau tak minat korang akan rasa boring.


Sejujurnya ladies,
I kagum dengan semua props dan sets,
sangat lah mengagumkan.


Ok ladies,
I jamah dengan gambar je.


Picture atas ni,
masa Harry nak beli stick sakti, burung dan barang-barang keperluan sihir,
comel sangat,
iolls geram tengok kedai tipu-tipu ni.


Sebenarnya,
senduk dalam periuk tu,
bergerak ok,
giler la rasa macam berhantu pula,
menarik kan?


Jangan lupa mencuba air butter beer,
rasa macam A&W float,
tiada alcohol,
halal.

Nah,
I belanja gambar,
Hahaha,
Sila muntah,
Tata.


P/S: Sembang nanti. Love u ladies. xoxo

No comments:

Post a Comment