Pages

My Love

My Love

Wednesday, 25 April 2012

First Departure




Assalamualaikum readers sekalian yang comey lotey and kacak mulus belaka...

Oleh kerana I punya blog dah boleh upload gambar, jadi, mari kita bercerita tentang inventory gambar I yang dah lama tertunggak ni ye.. Hukhuk... Hambik! Besar punya gambar.. Puas tak? Hahaha..

So, first day departure.. I kan anak perempuan sorang, so ade budget jugak tak nak nanges, prasan nak jadi boboi gitu.. Tapi last2, time hugging2, meleleh jugak air mata ni, tapi rasanya sebab makan chocolate mint, tu yang pedas.. Hahaha...


 Yang kechik2 tu anak buah, sepupu semua dah besar2, I je sepupu yang kiut-miut lagi.. hahahaktuih!


Tengok??!! Perempuan sorang kan?? Hahaha.. Ape motif Jihan?? 


Dalam flight, I duduk sebelah Aliaa, solely my mate dekat sana..
Sebelah I, engineer Royal Dutch Shell! Wewiitt! Hahaha..

Tengok muka excited dah sampai.. Aitt?? Tadi leleh.. Hahaha


Pung-pang pung-pang.. Tah ape yang I bebelkan.. 
Pergi Germany terus once reached hometown Venlo,
my buddy bawak jalan tengok rumah sewa dia n tempat dia kerja part time..
Okay, bersambung kemudian ye.. Penat perjalanan 12 jam.. 
See u next post! =)









No comments:

Post a Comment